Palveluni

Esimerkkejä 50 minuutin hieronnasta 37 €

Kainuulainen päähieronta 50 min:

Koskeeko päähän? Onko kallonpohjasi kireä? Tässä hieronassa hieron pään, kasvot, kaulan, hartiat ja selän alueen keskittyen selkärangan ja kaulan alueen liikkuvuutteen.

Sormet sulaviksi 50 min:

Puutuvatko sormet? Onko käsissä voimattomuutta? Lapaluiden liikkuvuus on tärkeää ja niiden liikkuvuuden edistämiseksi hieron kaikki lapaluihin vaikuuttavat lihakset.

Sorkkahieronta 50 min:

Onko jalkaterät kipeät? Onko kipuja pohkeissa? Jalkapohjien ja pohkeiden täsmähieronta voi auttaa jalkaterän jäykkyyteen. Pienten nivelien liikkuvuus auttaa jalka toimimaan oikein.

Esimerkkejä 80 minuutin hieronnasta 47 €

Sekärangan mutjuttelu 80 min:

Tuntuuko ettei selkäranka käänny kunnolla? Selän pitkien ja kiertävien lihasten rentouttaminen auttaa selkää liikkumaan oikein. Sisältää tarvittaessa päänalueen ja/tai pakaroiden hieronnan.

Toimivampi olkapää 80 min:

Lapaluun toiminta on yhtä kuin olkapään toiminta. Tähän auttaa koko selän, käsien ja rintalihasten hieronta.

Koiven kokohieronta 80 min:

Nilkan, polven ja lonkkaluun toiminta vaikuttaa koko jalan toimintaan. Jalkapohjista pakaroihin saakka hieronta auttaa jalan lihaksia rentoutumaan.

Hemmotteleva kokovartalohieronta 120 minuuttia 72 €

Onko oma aika kortilla? Etkö aina jaksaisi lähteä lenkille? Tule rentoutumaan ja huoltamaan lihaksiasi. Hieron jalkapohjista päälakeen. Tarvittaessa voin keskittyä hetkeksi johonkin kipeään lihakseen pidemmäksi aikaa ja saada helpotusta enempi.

Onko mahdoton kireys kädessa / jalassa / selässä? Ei hätää. Pidemmässä hieronnassa siihen pystyy keskittymään enempi ja näin saada paremman avun. Tarvittaessa hieron laajemmalta alueelta, jotta kipu poistuisi paremmin.

Raskausajan osahieronta 50 minuuttia 41 €

Onko raskausaikana vaikea löytä hyvää hieronta-asentoa? Olen käynyt raskaushieronta kurssin vuonna 2017 ja pystyn tarjoamaan hyvän hieronta-asennon omilla tyynyillä. Kylkiasennossa rentoudut paremmin ja näin sikiökin rentoutuu, kun äiti rentoutuu. Osahieronnassa keskityn esim. jalkoihin tai selkään.

Raskausajan kokohieronta 80 minuuttia 51 €

Kokohieronnassa pääset rentoutumaan kunnolla. Kokovartalohieronnan suoritan suurimmalta osin kylkiasennossa. Lopussa pääset puoli-istuvaan asentoon, jotta voin hieroa niskan ja kasvot.